932 041 041

El Parc Astronòmic del Montsec, situat al municipi d'Àger, s'ha convertit en un referent internacional en l'àmbit de l'astronomia, promovent la divulgació científica i l'educació relacionada amb l'espai i l'univers.

 

Aquest cop, pels amants de la música i els estels, s’acosta una nova edició del cicle anual que combina dues de les disciplines més màgiques: la música en directe i l’observació astronòmica.

 

El Parc celebra, un any més, la 13a edició del cicle ‘Música Sota les Estrelles’, incloent-hi un espectacle musical i la visita al Parc de Telescopis. A continuació, t’expliquem tot el que has de conèixer abans de viure una experiència única que et transportarà a un univers d’estrelles i melodies!

 

El concert es farà al Planetari l’Ull del Montsec on aquesta temporada hem estrenat el nou sistema digital amb imatges en alta resolució que acompanyaran els concerts. T’acostaràs a les estrelles amb més qualitat que mai! A més, els últims 10 minuts del concert s’obrirà la cúpula de 12 metres per tancar l’espectacle musical sota l’espectacular cel del Montsec.

 

La segona part de la sessió es farà al Parc de Telescopis. On podràs conèixer els diversos instruments dels quals disposem i, si el temps ho permet, observar alguns dels objectes més destacats d’aquella nit.

 

Des del 9 de setembre fins al 9 de desembre estàs convidat a formar part d’aquest encontre entre música i astronomia. Cada mes, tindràs l’oportunitat de gaudir d’un espectacle musical en un espai d’ensomni mentre descobreixes la grandesa de l’inigualable cel nocturn d’Àger, ideal per observar les estrelles.

 

Els espectacles donen pas a l’actuació de grups i cantautors de primer nivell. Cinc concerts d’estils musicals variats on viuràs un viatge musical que satisfarà visitants amb tota mena de gustos.

 

Un cop més, el Parc Astronòmic del Montsec aposta per connectar amb l’univers a través de la música en un escenari ideal per viure una experiència inoblidable.

Tens les entrades per a cada concert disponibles al web parcastronomic.cat.

 

Preparat per gaudir del cel més màgic de Catalunya al ritme de la música?

T’esperem sota les estrelles!

Septembre 04, 2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.