L'hivern ja és aquí i és hora de tornar a gaudir de la neu en gran!
L’estació de Vallter, inaugurada l’any 1975, es troba al bell mig de cims que sobrepassen els 2.800m d’altitud.
Amb la base situada a 2.000m, permet combinar l’esquí alpí per les pistes centrals amb l’ascens amb esquís de muntanya per la zona del Xalet.
Vallter està situada al circ d’origen glacial de Morens-Ull de Ter. S’estén al nord de la comarca del Ripollès, dins el terme municipal de Setcases, a la zona més oriental del Pirineu de Girona. Es tracta d’una estació acollidora i familiar, inaugurada la temporada 1974-75 com a centre d’activitats d’esquí i muntanya. La base de l’estació està situada a 2.200 metres d’altitud sobre la vall del riu Ter, amb una cota mínima de 1.959 metres i cota màxima de 2.535 metres.
La seva privilegiada situació geogràfica permet contemplar, des de la cota més alta i en dies de bona visibilitat, una panoràmica única i excepcional del Golf de Roses. A la terrassa de la cafeteria d’alçada Les Marmotes es troba instal·lat el “Mirador-Balcó de la Costa Brava” on es poden veure indicats els punts senyalats de la panoràmica. Els pics que envolten Vallter son entre altres, el pic de Bastiments (2.881 m), el Gra de Fajol (2.708 m) i el pic de la Dona (2.704 m).
Molt més que una estació, tot un centre de muntanya
L’estació aposta per una oferta d’esquí i muntanya que combina l'ascens amb el descens, el concepte “Puja & Baixa”. Aquesta combinació la converteix en lloc ideal per a la pràctica d’esports i activitats de muntanya a l’aire lliure: esquí alpí i snowboard, esquí de muntanya, raquetes de neu, freeride, camps de neu i construcció d’iglús, tallers de nivologia, descens amb trineu i tubbys, i ludoteca-Jardí de neu per a infants
Una estació familiar
La seva situació la converteix en la destinació ideal per a tota la família, per gaudir de la muntanya en qualsevol època de l’any. L’esquiador que ve a buscar reptes com el que ve a fer un tranquil dia de passeig amb raquetes o com les famílies que venen a jugar a la neu, tothom troba a Vallter els seu espai. Així mateix, la proximitat amb Girona i Barcelona (unes dues hores amb cotxe) i la gran varietat d’activitats i serveis permet poder gaudir d'una excel·lent experiència a Vallter. La millor escapada!
Actualitat & Esdeveniments
L'hivern ja és aquí i és hora de tornar a gaudir de la neu en gran!
Vine a deixar volar la teva imaginació!
Comença la temporada amb màgia!
Vine a gaudir d'activitats familiars i de l'ambient nadalenc!
Uneix-te a nosaltres per una causa solidària!
Les sis estacions d’FGC tenen previst començar la temporada d’hivern entre el 23 i el 30 de novembre.
L’estació de Vallter està emocionat de compartir les novetats que marcaran la pròxima temporada d'hivern.
La cita, un referent per als aficionats als esports d’hivern, tindrà lloc del 8 a 10 de novembre al Recinte Firal El Sucre de la capital d’Osona.
Els forfets de temporada es podran adquirir amb descompte fins al 8 de desembre i oferiran nombrosos beneficis addicionals. El forfet de temporada de La Molina + Masella estarà disponible a preu promocional fins al 24 de novembre.
Gràcies a aquesta instal·lació, les persones amb necessitats de suport al bany podran gaudir de l’alta muntanya en millors condicions d’higiene i salut.
Vallter ha estat aquest matí el port protagonista de la marxa cicloturista Gran Fondo Pirineus, amb inici i final a Camprodon i coincidint amb l'inici de temporada d'estiu de l'estació de muntanya .
L’estació de muntanya del Ripollès iniciarà la temporada d’estiu el proper dissabte 29 de juny i estarà oberta al públic fins al diumenge 1 de setembre.
FGC promociona el turisme al territori català a través de les seves estacions de muntanya, dels transports turístics i del Parc Astronòmic del Montsec.
Com a novetat destacada, Vallter adequarà l'espai del Naixement del Ter, juntament amb el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser i el Consorci del Ter: Es farà una nova plataforma, baranes i es crearan nous cartells informatius.
La cita, celebrada el 8 i 9 d’abril entre Vallter i Camprodon, ha comptat amb una veintena de xefs, com Inés Quintana, de Cal Jou (Pallars Jussà), Francesc Rovira, de la Fonda Xesc (Gombrèn) o Jordi Vila, de Can Jepet (Setcases), que han cuinat en directe amb productes de la terra, posant en valor el patrimoni culinari del Pirineu.